ANNONS

Kalas, kalas, kalas!

/

Allmänt

,

Barnkalas

,

Kalas och fest

,

Den här veckan, även kallad kalasveckan är snart slut. Har inte hunnit blogga något men recept på ett par tårtor ska läggas upp så fort jag hinner! Vi firade Jocke som fyllde 45 i mitten på veckan och nu i helgen här har vi firat vår fina tjej som nu fyllt 8 år!! Jag älskar att fixa kalas! Går igång på det rejält och börjar kika och planera lååångt innan, kan liksom inte hålla mig! Sen visar jag olika förslag för födelsedagsbarnet och hoppas på napp och det gör hon oftast, annars får jag tänka om till något annat. Hursomhelst är det så roligt!

I fredags hade vi de närmaste på middag och tårta. Jag älskar ju tillfällen som såna här, att få göra lite extra och den här tårtan har jag velat göra länge. Presenterade mitt förslag för Elin och hon ville att jag skulle göra just den. Hon brukar få välja vad för slags tårta hon vill ha nämligen, det är hennes kalas. Och vi blev båda supernöjda, den blev precis så bra som jag tänkt mig!

Tårtsugen tjej!

Är så tacksam för dessa två så det är inte klokt! Tackar varje dag att just jag fått bli deras mamma ❤️❤️
Även när dom bråkar och skriker om vem som skulle stänga av tv:n och strax därefter om vems tur det är att borsta tänderna först, även om jag just då skulle vilja rymma hemifrån en stund ha, ha. Alla småbarnsföräldrar känner igen sig…

Igår var det dags för kalas för tjejkompisarna! Elin bjöd på hamburgare och marängswiss. Disco och lekar hann dom också med. Elin fick jättefina presenter som hon blev så glad för.

Marängswissen som bestod av glass, rosafärgad grädde, rosavita maränger, jordgubbar, guldströssel och kolasås. Väldigt populär, en av tjejerna bad om receptet, hur gulligt!

När det var dags att gå hem fick alla med sig sin prinsesskrona, godispåsar och såpbubblor.
De flesta grejerna till kalaset är köpta på min favoritkalasbutik
http://www.myperfectday.se/
Nu är det dags att avrunda den kalasveckan med ett 91-årskalas också, det är inte dåligt!

2
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00