Sally Voltaire & systrar!

Kära läsare!

Stina Patetsos som skriver denna glada måndag! Igår var jag och min kära fästman Adam och shoppade i Sickla köpcentrum- varav Adam frågar mig om jag testat Sally & systrarna Voltaires mat? Och nej, det hade jag inte hunnit- men var mer än redo att testa! Enligt honom skulle detta bli min nya favorit- han har nämligen testat dem uppe i Åhléns och gav dem höga poäng.

Direkt när vi kom in till Sally Voltaire & Systrar i Sickla och såg deras meny visste jag att jag skulle tycka om det. Massor av sköna gröna alternativ som sallader, röror och härliga smörgåsar!

TOKYO-SALLAD

Alltså- en sallad med salmalax, massor av sköna grönsaker och en gudomligt god cashewnötsdipp. Riktigt fräsch sallad som jag redan längtar att få sluka igen! Min snart blivande man vet vad jag tycker om- det här är lätt mitt nya favoritställe! Stället har nämligen det jag gillar- bra service, fräsch mat, mycket gröna alternativ och en härlig stämning! Jennie Benjaminsson- nästa gång du kommer vet du vart vi ska gå!

10985661_10153108296291181_5615162187081054695_n

LOADING..