Superenkel middag- grillade mackor!

Glad måndag kära läsare!

Stina Patetsos som skriver- jag måste bara få tipsa er om kanske den enklaste och godaste middagen på länge! Nämligen på en klassiker till grillad macka med allt av det goda 🙂 Varför gör man inte det oftare? Grillat rågbröd med olivolja, fetaost, körsbärstomater och färsk basilika! Riktigt, riktigt gott och oftast mer än uppskattad.

Grillad macka deluxe! Servera gärna med en  härlig sallad-  blir liksom pricken över i:et!

10710546_396903050466377_8225129299733759434_n

Jag gör mina mackor i en paninigrill- men det funkar alldeles utmärkt att göra i toastgrill och våffeljärn. Har du inte något av just nämnda så ta ugnen! Visst du kanske inte får samma fina grillade yta- men det blir bra smarrigt det med!

En grillad/varm macka är verkligen inget att underskatta!

 

 

LOADING..