Kokboksmiddag – en succé!

Herregud, vi är så lyckliga, tacksamma, peppade och glada! Igår gjorde vi det. Bjöd in några av våra följare på Instagram till vår sista kokboksfotografering i Stockholm och lagade upp maträtter från vår kommande buffékokbok. Det var så fantastiskt trevligt att få träffa människorna som stöttat oss en sådan lång tid och att få bjuda dem på vår mat i en härlig miljö och i glädje – ja, det var oförklarligt stort för oss. Det här kommer vi leva på länge! Tusen tack till alla ni som var med och förgyllde vår kväll – we love you!

Att vi dessutom kunde fira att vi nästan är helt klara med vår kokbok, det var och är fortfarande en obeskrivlig känsla. Vi är både stolta och så överväldigade. Vi har liksom gjort en buffékokbok och lagat kopiösa mängder god mat. Det är häftigt!

Mycket kärlek, trevlig helg och njut av helgen – livet – stunden!

bild-121

Buffén vi bjöd på under gårkvällens middag! (det får inte vara snålt..!)

bild-122

Wine, Instagram & Dine

bild 1-7

Vi hade ordnat med hashtags för kvällen! #jennieochstina #kokbok #yellowtailwine

bild 2-7

Ölet i mitten är en ny favorit för oss, snygg och vrålgod!

bild-2.PNG

Tusen tack själv Fredrik och alla andra som var med! 

 

LOADING..