Dags att dra vidare för mig

tina-nordstrom-andreas-ivarsson

Allting har ett slut som det brukar heta och ett exempel på det är min medverkan här hos Allt om mat. Snart börjar jag jobba som matredaktör på nystartade KIT.se och det går inte att kombinera med att blogga hos Allt om mat. Det är en positiv nyhet för dig som gillar att läsa det jag skriver, jobba med mat på heltid kommer troligen leda till ännu mer intressant innehåll från mig.

Jag vill dock tipsa dig om att fortsätta följa mig på min blogg www.inthekitchen.se, där kommer jag bland annat att skriva om arbetet med de två kokböcker som ska vara färdiga innan året är slut. Två kokböcker! Ja, jag tänkte att en är lite väl lite för en debutant… en av böckerna är lite hemlig och den andra handlar om mat från Blekinge.

Tack så mycket att du har läst bloggen här på Alltommat.se, finns vissa personer som varit extra aktiva när det gäller kommentarer, en stor kram till er!

Mina 5 favoritinlägg som du borde läsa

1. Så kunde Matfusket lura 500 000 svenskar om jordgubbar

2. Semmelwrap – smartaste sättet att göra den

3. Bara en idiot köar två timmar för en cronut

4. 7 mattrender jag hatar

5. Maten i Seychellerna

  1. Dylan skriver:

    Stort lycka till!

  2. Elin skriver:

    ”NEJ” var min första tanke innan jag hann läsa att du ska fortsätta blogga på annat håll! Tycket din blogg är en supermix av matnörderi, fiffiga knep och härliga recept. Kommer definitivt haka på till nya bloggadressen!

  3. Gülay skriver:

    ANDREAS lycka till med ditt nya. Det har varit roligt att läsa dina tankar.

Comments are closed.

LOADING..