Godaste köpta bearnaisesåsen – stort test

Bearnaisesås är fruktansvärt gott, men det är inte alltid jag orkar göra den från grunden hemma. När man kikar i butikshyllorna finns det ett gigantiskt utbud med färdiga bearnaisesåser, vad är egentligen skillnaden? Smakar alla likadant? Finns det någon vinnare? Vilken ska man undvika? Det är några av frågorna som jag och Amir försökte reda ut i senaste YouTube-videon som testar vilken som är den godaste köpta bearnaisesåsen.

Vad har du för favorit från butikerna?

 1. Björn skriver:

  Jag lever i bea-bältet i södra Sverige. Jag jobbar med skaparna av detta. Vi skapade chipotlebea för tre år sen. Resten är historia. Bea idag är mer en emulsion än en bea.

  1. Bea-bältet alltså, berätta mer om det!

 2. Ulrika skriver:

  Lohmanders är den bästa utav färdigsåserna tycker jag

 3. Nisse skriver:

  Håller med men det finns en som är snäppet bättre än Eriks och det är Staffans. Den är allra bäst av alla köpsåser.

 4. Åh vad skönt att ÄNTLIGEN hittat någon som är enig med mig, reagerade på exakt samma sätt när jag blev på lurad Jensens Bea dynga!! Örk…

  Köper oftast chili bea och då är Lohmanders mjukare i sammansättningen är Eriks som känns lite skarp.

 5. Gullan skriver:

  Du missade Original Bearnaise från Delikatessfabriken (vardagslyx från Norrland ) Den är godast tycker jag

Comments are closed.

LOADING..