Smartaste flygplansmaten jag ätit

icelandair-sliders

På väg till Boston via Island flyger jag med Icelandair, första gången med flygbolaget och jag är väldigt nöjd hittills. En av anledningarna var maten, de hippa islänningarna har hakat på trenden med hamburgare.

Jag fick in hamburgare, eller rättare sagt sliders, från Hamborgarafabrikkan i Reykjavik (typ Islands Flippin’ Burgers). Med tanke på förutsättningarna, på ett flygplan, var det väldigt goda hamburgare. Varför är det inte vanligare med street food som flygplansmat?

island

Vy från inflygningen över Island.

  1. Gülay skriver:

    Hej Andreas
    Idag bakade jag din kanelbulle recept. Jätte goda bullar. Kan jag dubbla receptet? 24 bullar räckte inte hos oss-:) Det enda tråkiga var att fyllningen läckte väl ut på bakplåtspapret. Första gången jag provade snurra dem,teck för video klippet.

Comments are closed.

LOADING..