Är du redo för kanelbullens dag 4 oktober? Jag gjorde en supergod kanelbullemilkshake som jag tycker du borde prova och här kommer receptet.

Kanelbullemilkshake

Är du redo för kanelbullens dag 4 oktober? Jag gjorde en supergod kanelbullemilkshake som jag tycker du borde prova och här kommer receptet.

Undrar du hur det smakar? Tänk dig supergod vaniljmilkshake som kryddats med kanelbulle, smaken av kanel och smör är underbar. Vetebröd i milkshake är faktiskt jättegott och tidigare har jag gett dig recept på lussekattsmilkshake och semmelmilkshake!

Kanelbullemilkshake

Ingredienser kanelbullemilkshake

250 gram vaniljglass av bra kvalitet (jag gillar Häagen Dazs)
2 deciliter mjölk
1 styck kanelbulle

Kanelbulle i mjölk

Börja med att mäta upp mjölk i din skål, dela din kanelbulle i delar och lägg i det som jag gjort på bilden. Ställ sen din skål på en digital våg och lägg i vaniljglass. Nu är det inte så många moment kvar, ta bara fram din stavmixer och mixa tills du har fått milkshake.

Kanelbullemilkshake

Häll upp din milkshake i ett fint glas och drick direkt. Servera gärna med en kanelbulle vid sidan om. Om du ska baka bullar hemma tycker jag att du ska prova mitt recept på kanelbullar.

  1. Jag har spanat in dina milkshake recept, gillade speciellt semla milkshaken! Måste säga att du är ett geni! Mer goda milkshake recept till folket! 🙂

  2. Det är ju kul när någon kommenterar och i synnerhet du Anders! Vi får göra milkshake på jobbet någon dag tycker jag. 🙂

  3. okej, Andreas, det känns nästan som att jag spammar… men jag tycker det är så trist att folk inte kommenterar bloggar längre….
    När jag var liten brukade jag göra kanelbulle-milkshake. Men då gjorde jag det med frysta bullar. Då blev milkshaken kallare och bullen blev riktigt finfördelad. Pröva! 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..