Podcast med Daniella Illerbrand

Podcast med Daniella Illerbrand

Avsnitt nummer 15 av In The Kitchens podcast och den här gången har jag träffat superkrogentreprenören Daniella Illerbrand.

Daniella Illerbrand är en krogentreprenör med oerhört många järn i elden och hon har bland annat jobbat på Aquavit i New York och Mathias Dahlgrens restauranger i Stockholm.

Vi gjorde intervjun på hennes kontor och några av ämnena vi pratade om var jämställdhet inom krogbranschen, skillnaderna mellan Marcus Samuelsson och Mathias Dahlgren (hon har jobbat tajt med båda superkockarna), vad en bra restaurang är, om nya Michelin-guiden, om den värsta restauranggästen och mycket mer.

Hur lyssnar man på podcasten?

Det smidigaste är att ladda ner avsnitten till mobilen, då laddas varje avsnitt ner automatiskt. Om du har Iphone rekommenderar jag inbyggda Itunes och använder du Android är Podkicker mitt tips. När du laddat ner appen ska du bara börja prenumerera också och det gör du med länkarna här nedan. Självklart kan du också lyssna direkt under respektive avsnitt.

Podcasten i Itunes

Podcastens rss-länk som du kan använda i bland annat Podkicker

Direktlänk till mp3-filen

Tidigare avsnitt hittar du på In The Kitchens ”gamla” sajt tills vidare.

 1. Tack för din respons Melvin, jag tar åt mig av det (både det positiva och negativa). Jag kände själv att det kanske inte är mitt bästa avsnitt hittills och det är helt mitt fel, jag kan aldrig skylla på intervjupersoner.
  Under denna säsongen har jag kört ett avsnitt varannan vecka, ville se hur det skulle funka rent tidsmässigt för min del och sen se om det finns något intresse för podden. Tycker du att varannan vecka är för lite alltså?
  Jag kommer köra fram till slutet av juni innan jag gör mitt sommaruppehåll (vad jag vet nu) och då gör jag en utvärdering av vårsäsongen.
  Tipsa mig gärna om personer du vill höra så ska jag försöka intervjua de personerna.
  Allt gott!

 2. Gillar verkligen denna podden.
  Men. Idag kom ett bakslag, Daniella Illerbrand, som jag bara upplevde som oerhört forcerad och väldigt sparsmakad med något ”matnyttigt” till denna podden. Blev mest stressad av att lyssna och upplevde nästan att Herr In the kitchen själv bitvis påverkades och bidde vimsig… 🙂
  Nu en önskan: -Nya gäster oftare!! Diggar ju verkligen podden.

Comments are closed.

LOADING..