Nypremiär för podcasten – Cissi Wallin

Idag är det nypremiär för In The Kitchens podcast, den här gången har jag pratat med Cissi Wallin. Förutom att vara programledare i radio, skriva vassa krönikor och massa andra kul projekt, så bloggar Cissi om mat från New York här på Allt om Mat.

Jag och Cissi hade ett kul samtal om polsk matkultur, fega svenskar, diskuterade lite klass och genus ihopkopplat med mat. Det roligaste var ändå när jag frågade om varför Cissi ska blogga om New York, ett ämne det redan skrivits spaltmetrar om. Men Cissi tycker att det är för bajsnödigt rapporterande om New York i svenska medier och det vill hon ändra på.

Skriv gärna en kommentar med vad du tycker om avsnittet med Cissi Wallin. Och berätta gärna om vilka personer ni skulle vilja höra i min podcast.

Mitt mål med podcasten

I varje avsnitt träffar jag en intressant person med någon koppling till mat och dryck, vi har ett intressant samtal (hoppas jag) och tanken är att man ska gå lite mer på djupet än vad man brukar i till exempel vanliga tidningsintervjuer.

Hur ofta kommer nytt avsnitt?

Varannan vecka tänkte jag till att börja med, alltså två avsnitt i månaden. Det är en bra takt för mig rent arbetsmässigt och du som lyssnare kan säkert mäkta med det.

Gäst i nästa avsnitt

Då träffar jag skådespelaren och komikern Nour El Refai, just nu aktuell som programledare för Melodifestivalen. Vi pratar om whisky, Nours absolut största intresse.

Hur lyssnar man på podcasten?

Det smidigaste är att ladda ner avsnitten till mobilen, då laddas varje avsnitt ner automatiskt. Om du har Iphone rekommenderar jag inbyggda Itunes och använder du Android är Podkicker mitt tips. När du laddat ner appen ska du bara börja prenumerera också och det gör du med länkarna här nedan. Självklart kan du också lyssna direkt under respektive avsnitt.

Podcasten i Itunes

Podcastens rss-länk som du kan använda i bland annat Podkicker

Direktlänk till mp3-filen

Tidigare avsnitt hittar du på In The Kitchens ”gamla” sajt tills vidare.

  1. My spouse and i have been very satisfied that Michael could conclude his researching through the precious recommendations he made from your very own site. It’s not at all simplistic just to happen to be giving for free concepts that people today could have been trying to sell. So we acknowledge we have the writer to appreciate for that. These explanations you’ve made, the easy web site menu, the relationships you make it easier to engender – it’s most remarkable, and it’s really facilitating our son and our family reckon that this theme is brilliant, and that is unbelievably mandatory. Thank you for everything!

  2. Hiya, I am really glad I’ve found this information. Today bloggers publish just about gossips and net and this is actually irritating. A good blog with exciting content, that’s what I need. Thank you for keeping this website, I’ll be visiting it. Do you do newsletters? Cant find it.

  3. Thank you for some other informative web site. The place else may I am getting that kind of info written in such a perfect method? I’ve a challenge that I am simply now running on, and I have been on the glance out for such information.

  4. My husband and i ended up being really delighted when Emmanuel managed to complete his homework from your ideas he was given when using the web page. It’s not at all simplistic just to happen to be giving away information and facts which usually other people have been making money from. We do understand we have got the writer to thank because of that. The explanations you have made, the easy site navigation, the friendships you will give support to foster – it is mostly impressive, and it’s letting our son in addition to us understand this issue is cool, which is certainly tremendously vital. Thank you for all!

  5. I have not checked in here for a while because I thought it was getting boring, but the last several posts are great quality so I guess I¡¦ll add you back to my daily bloglist. You deserve it my friend 🙂

  6. fantastic issues altogether, you just received a new reader. What could you recommend in regards to your post that you made a few days ago? Any certain?

  7. Cebastian Gf6ransson skriver:Tjena boys !Jag har ff6ljt er padsoct, som jag snappade upp via moviezine, ett tag nu. Jag lade me4rke till att ne5gon lyssnare f6nskade en film ni diskuterade i ne5got avsnitt.Jag undrar om ni skulle vilja e4gna en liten stund e5t att snacka om en av mina absoluta favoriter, True Romance. Jag tycker det e4r en av dem mest underskattade filmerna faktiskt. Ett solklart me4sterverk i mina f6gon ! Skulle vara kul att hf6ra vad ni tycker, om ni sett den !Mycket trevlig padsoct . Ve4ldigt chill att lyssna pe5, keep up the good work !

Comments are closed.

LOADING..