bakblogg cecilia

Foto: Foto: Helén Pe

Foto: Helén Pe

Här på bloggen delar jag med mig av mitt intresse för bakning, och desserter. Jag älskar att baka och skapa nya bakverk men även gamla favoriter förekommer ofta i mitt kök.
Att dekorera och göra slutfinishen är min favoritdel och så klart att smaka på dem!
Till vardags jobbar jag på modetidningen Damernas Värld som AD. Jag bor både i Stockholm och på Rådmansö med min sambo Mattias Larsson som är kock och matinspiratör. Att vara en kock och en dessertälskare i samma hus leder till mycket matprat, matlagning och mycket matnörderi.

Om du gillar mina recept och framför allt mina tårtor kan du nu hitta en hel bok full med mina favoritrecept! Boken är uppdelad i olika kapitel med bottnar, fyllningar och dekor så du kan kombinera och byta ut efter egen smak eller kombinera en helt egen tårta. Boken kommer ut den 14 april 2020 men kan redan nu beställas där böcker säljs.
Sök på Tårtor-lager för lager, steg för steg.

Hoppas du inspireras av min blogg och hittar dina favoritrecept! Hör gärna av dig i kommentarfälten och berätta om din bakning och taga mig gärna på instagram om du testat mina recept. Det är så kul att se vad ni gör!
Lycka till med bakningen!

//Cecilia

Insta: @homemade_by_cecilia
Facebook: Homemade Stockholm
Mail: cecilia.hansson@live.com