ANNONS

Snabba havrekakor

/

Dessa havrekakorna är riktigt frasiga och goda! Jag bakade på fiberhavregryn då det var det jag hade hemma och det blev jättegott! Blanda i choklad, russin , nötter eller vad du har hemma.

havrekakor sta

havrekakor

Havrekakor

12 havrekakor
30 min

  • 150 g smör, rumstempererat
  • 1,5 dl farinsocker
  • 1,5 dl vetemjöl
  • 3 dl havregryn (fiberhavregryn går också bra)
  • 50 gram choklad
  • 1 tsk bikarbonat

Gör så här:

  1. Värm ugnen till 200 grader
  2. Blanda alla ingredienser utom chokladen i en bunke. Blanda ihop till en jämn kakdeg.
  3. Tillsätt chokladen, hackad om du inte använder chokladpellets.
  4. Forma 12 bollar och lägg på en plåt med gott mellanrum. Platta ut dem lite. Grädda i omgångar i ugnen om det inte får plats på en plåt. Grädda i 15 minuter. Låt svalna.
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00