ANNONS

Muslibars

/

muslibars

Muslibars

8 st

  • 200 g musli (se recept här)
  • 150 g urkärnade mjuka dadlar och aprikoser
  • 50 g russin
  • 3/4 dl kokosolja
  • 1/2 tsk vaniljsocker (kan uteslutas)
  • 1/2 msk flytande honung
  • 1/2 krm salt

Dekoration:

  • Mörk choklad
  • Torkade rosenblad

Gör så här:

  1. Mixa dadlar och russin fint i en mixer.
  2. Tillsätt, musli, kokosolja, vaniljsocker, honung och salt.
  3. Mixa till en jämn massa. Tryck ut i en form med bakplåtspapper ca 15×20 cm. Ställ in i kylen ca 1 timma. Ta ut och skär i bars.
  4. Smält choklad och doppa barsen i strö ev över torkade rosenblad för dekoration.
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00