ANNONS

Rosa äppelmos!

/

äppelmos 2

äppelmos recept

Hur vacker färg har inte det här äppelmoset!? Jag vill nästan inte äta upp det för att det är så fint, och det är busenkelt att göra! Jag kokar äppelmoset med skal och mixar sen för att får den vackra färgen och ett slätt mos.

När man väl gjort äppelmos en gång och upptäcker hur lätt det är känns det löjligt att man sen skulle köpa äppelmos…

Äppelmos

  • 500 g röda svenska äpplen
  • 1/2 dl vatten
  • 2 dl strösocker
  • 1 msk citronsaft

Gör så här:

  1. Kärna ur äpplena och skär i mindre bitar. Koka upp med vatten, socker och citron.
  2. När äpplena kokat sönder och är mosiga mixar du med stavmixer .
2
2

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00