ANNONS

BETALT ANNONSSAMARBETE MED Matspar

Hitta den billigaste matkassen

/

När man handlar vet man aldrig vad varorna kommer att kosta när man väljer att gå in i en butik och man vill ju aldrig betala mer för en matkasse än man behöver. När jag skall handla till ett bak skenar ofta ingredienskostnaderna iväg utan att jag kan göra något åt det. Men matspar hjälper mig att få en prisbild från olika butiker.

Matspar.se låter dig klicka hem allt du behöver och visar dig sen till den matbutik på nätet som erbjuder den billigaste kassen. På så sätt kan du alltid fynda när du handlar, och fynda älskar man ju!

I min kasse nedan plockade jag ihop 5 vanliga ingredienser
vid bakning och bara där kunde jag spara 100 kr. Då kan man lägga mer pengar på roliga bakformar och bakredskap istället 🙂 !

1. Gå in på matspar.se

matspar

2. Klicka i de varor du vill köpa,
ta hjälp av listan till höger för att välja kategori.

matspar

3. Klicka på den kassen som är billigast så flyttas hela din kundvagn till den butiken.

Screen Shot 2018-11-12 at 16.49.10

0
4

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00