Fem somriga midsommartårtor!

Fem midsommartårtor med jordgubbar och andra bär som passar till midsommar! Min familjs tradition är tårta nr två med marängtårtbotten, grädde och bär. Jag vågar inte baka någon annan då det är den som alltid bakats sen mormor började! Men jag har vässat till den lite och den får en liten ny touch varje år. ;D

födelsedagstårta sommartårta

1. Jordgubbstårta med fluffig bärkräm

jordgubbstårta midsommar

2. Maräng och jordgubbstårta

midsommartårta

3. Jordgubbstårta med kardemummabottnar

midsommartårta

4. Moussetårta med chokladbotten

jordgubbstårta recept

5. Jordgubbstårta/paj med limefyllning & bärkräm i ett kolaskal.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..