3 x Glassrecept!

Det är nästan sommar och visst blir man sugen på glass så fort solen visar sig och det blir lite värme! Här får du 3 goda glassrecept. Min favorit är pekannötglassen men basilikan och hallonsorbet kommer inte långt efter. Hallonsorben är den som går enklast och snabbast att göra om du nu är riktigt glassugen! Det är bäst med en glassmaskin men du kan också frysa glassmeten i frysen till en glass men då måste du röra om men jämna mellanrum ända tills den stelnat till glass.

glass recept

  Pekannötglass

hallonsorbet recept

Hallonsorbet

glass recept

Basilikaglass

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..