ANNONS

Smoothiebowl med bovete crunch

/

bovete rostat

rostat bovete

Rostat bovete är jättegott i yoghurten eller i din smoothiebowl! Här har jag gjort en smoothiebowl på hallon, mjölk, banan och kardemumma. I botten har jag chiapudding och på toppen jordnötssmör, hasselnötter, banan och det jättegoda bovetecrunchet! En riktig favorit!

Rostat bovete

3 dl helt bovete
2 msk lönnsirap/honung
1,5 krm äkta vaniljpulver

1 msk rapsolja

Gör rostat bovete /bovetecrunch så här:

1. Blötlägg bovetet under natten. Häll av vattnet och låt sen torka på ett bakplåtspapper på en plåt tex.
2. När de torkat häller du dem i en skål och blandar med lönnsirap, olja och vanilj. Häll ut på plåten igen och rosta i två timma på 80 grader.

0
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00