Frasiga underbara våfflor!

frasvåfflor recept

frasvåfflor recept

Dessa våfflorna blev jättelyckade, jag är väldigt kräsen när det kommer till våfflor, enligt mig skall de vara frasiga utan på men inte rakt i genom. Och gissa att dessa blev precis så! =D Jag var så lycklig den morgon jag fick äta dessa, frasiga och perfekta med grädde och sylt. Förbered smeten kvällen innan våffelfrukosten så går det snabbare på morgonen och du får mer smak på dina våfflor. Det är så värt det, denna våffelfrukosten kan vara en av de bättre jag gjort faktiskt, så sjukt goda!

Riktigt goda frasvåfflor

 • 3 dl vetemjöl
 • 2 tsk vaniljsocker
 • 1 tsk bakpulver
 • 0,5 tsk salt
 • 3 dl vatten
 • 2,5 dl mjölk

Dagen efter:

 • 1 ägg (kan uteslutas)
 • 75 g smör

Gör frasvåfflorna så här:

 1. Blanda vetemjöl, vaniljsocker, bakpulver, salt och vatten i en bunke.
 2. Blanda i mjölken och låt stå plastad i kylen till morgonen efter.
 3. Smält smöret och blanda i ägget och det smälta smöret. Blanda till en jämn smet och grädda i ett våffeljärn.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..