Mangobowl!

 

mango smoothie bowl

Jag har kommit in en period då jag bara vill äta frukost… Det kan låta tråkigt men jag älskar frukost och du får äta olika små saker med goda smaker. Tex den här mango bowlen med mango, vanilj, banan. Så gott, testa att mixa i casewnötter också. Blir en god nötig smak då. Jag använde en stavmixer men vilken mixer dom helst går bra. Mums!

Mango bowl

2 dl naturell yoghurt
1 mango

0,5-1 banan
1 tsk lönnsirap
1 krm vaniljsocker eller vaniljpulver
Lite citronsaft

Mixa allt i en mixer, smaka av med citron för att få rätt syrlighet mot det söta.

Garnering
0,5 kiwi
 Jordgubbar
Musli/granola
Quinoapuffar

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..