Variera din frukost!

overnight-oats-recept

frukost overnight oats

Jag kan inte var utan frukost och det är nog mitt favoritmål på dagen! Men man vill ju variera lite. Min havregrynsgröt byts ibland ut mot en krämig avokadomacka på ett gott surdegsbröd, gärna med valnötter! Eller så blir det en overnight oats variant med musli, havre och kanel. Eller som här om dagen…båda två =)

Over night oats

0,5 dl havregryn
0,5 dl granola
2 dl yoghurt
kanel
kardemumma

Topping
bärkompott som jag kokat ihop med frysta bär och lite råsocker
jordnötssmör blandat med lite lönnsirap
äppleskivor
banan

frystorkade bär

Blanda alla ingredienser till over night oats och låt stå under natten. Krydda som du gillar det bäst med kanel och kardemumma. Ca 1-2 krm av varje brukar bli bra. Toppa dagen efter med valfria toppings. Jag brukar ha på det mesta. =)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..