ANNONS

Grön smoothie med kiwi, vanilj och cashewnötter

/

Grön hälsosmoothie kiwi

grön smoothie recept

Jag kan direkt erkänna att jag inte
låter bli det söta helt!

Hej! Vist vill man vara lite nyttig så här i januari och få känna sig lite fräsch i kroppen. Jag kan direkt erkänna att jag inte låter bli det söta helt. Däremot kanske jag äter lite extra grönt och mixar ihop en smoothie då och då. Denna är en riktig goding med kiwi, cashewnötter, banan och vanilj. Jag älskar den nötiga smaken från cashewnötterna och väljer du en nötbaserad mjölk förstärks den ytterligare.

Recept på en grön smoothie med kiwi

1 glas

2 kiwis
1 banan
2 dl mjölk ( eller mandel/cashewmjök)
1 krm äkta vaniljpulver
6 cashewnötter

Så här gör du en kiwismoothie:

Skala kiwin eller dela den på mitten och gröp ur den med en sked. Skala bananen och dela den i tre bitar. Lägg mer i en mixer eller en bägare. Häll på mjölk, äkta vaniljpulver och cashewnötter. Mixa eller mixa med stavmixer i bägaren. Klart!

2
4

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00