Chokladkaka med italiensk maräng!

nyårsdessert choklad

Här har du en festlig och chokladig dessert som kommer hålla magen stadig hela nyårsnatten 😄 Det är en kraftig chokladbotten med en chokladfudge. Ovanpå har jag spritsat på Italiensk maräng och ringlar hallonsås över. Du kan byta ut marängen till vispad grädde om du tycker det är enklare.

Jag serverade denna desserten på nyår får ett par är sedan men är säker på att den håller än. I år skall jag fira med vänner på Kungsholmen och självklart har desserten hamnat på min lott. Jag har svårt att bestämma mig vad jag skall baka, finns ju så mycket gott att välja mellan! Men jag skall hålla er uopdaterade 🙂

Här hittar du receptet på chokladkakan!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..