Vinn en bakbox!!!

 

bakboxen-tavling
Bakboxen tävling

Skulle inte du vilja få hem en box proppad med bra recept, ingredienser och bakredskap!? Visst låter det som en dröm i en bak-tokigs öron?! Jag lottar ut två bakboxar som du kan behålla själv eller ge bort som en superfin julklapp till en bakglad vän. Att vara med att tävla är enkelt, du behöver bara gå till instagram, följa Homemade Stockholm på instagram ( @homemadestockholm ) , taga en eller flera vänner som också skulle vilja vinna en bakbox i kommentarerna till tävlingsbilden på instagram. Fredag den 16 dec kl 18 drar jag två glada vinnare!

Jag ser fram emot ditt deltagande, det här skall bli så kul!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..