På plåtning för Damernas Värld

I förra veckan plåtade jag ett jobb till Damernas Värld! Jag älskar den delen i mitt jobb när jag får spåna fram olika bakjobb! Bakjobb som jag sen bakar, plåtar hos fotograf, för att sen layouta och skicka till tryck. Jag skulle tro att det är ganska ovanligt att man gör alla delarna från början till slut, speciellt på en större tidning eller en bok för den delen.

Det är väldigt kul att få jobba med bilderna hela vägen, då kan jag påverka bilderna och layouten till en viss mån. kan hända att jag ger bilderna lite mer fördel och lite mer plats än vad vi annars kanske har sidor för.
Här nedan är jag i Andy Prhats studio och plåtar. Han är superduktig och gör alltid jättefina bilder med mina bakverk! Jobbet som är afternoon tea kommer ut i nr 13 av Damernas Värld som är i butik den 25 oktober,
håll utkik!

image

image

Afternoon tea

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..