ANNONS

Sojarostade valnötter! En riktig favorit!

/

rostade nötter

Dessa sojarostade valnötterna är så goda! Och såklart enkla att göra. Jag brukar använda de rostade nötterna till mina sallader eller som nyttigt snacks! Du måste testa dem!

Recept på sojarostade valnötter

Valnötter eller mandlar
Soja

Gör de rostade sojanötterna så här:

Ta ett par dl valnötter och häll på lite soja, ca 1,5 msk och blanda runt. Lättast är med händerna tills de är helt täckta av soya. In i ugnen på en plåt i 175 grader i ca 15 min. Rör runt efter halva tiden. Om man vill kan man ha dem inne på eftervärmen några minuter också så de blir riktigt crunchiga, men de är lätta att bränna, så håll koll. Låt svalna.

2
8

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00