Lilla Ego!

image

I helgen besökte jag och Mattias restaurangen Lilla Ego i Stockholm. Jag tror det blir 3 eller 4 besöket…Vilket i sig avslöjar att det är en favorit. Och det är det verkligen, jag har aldrig blivit besviken på en enda rätt och smakerna sitter varje gång. Jag ser såklart alltid fram emot desserten så vi går till den direkt! Vi beställde en mandelkaka, med kryddkokta körsbär, hallonsorbet och en varm sabayon över. Helt fantastiskt god, med alla olika texturer. Desserten är på bilden ovan, sabayonen döljer dock allt det goda inuti. Har du möjlighet att besöka Lilla Ego så rekommenderar jag det varmt, annars har dom precis gett ut en bok med några av deras rätter! Hurra!

Lilla ego

Förrätt: Råstekt hummer i hummersås.

image

Varmrätt: Kryddsotad helleflundra med krondillsoicklad gurka.

Lilla ego meny

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..