ANNONS

7 sorters kakor för Allt om mat!

/

kakor recept

Ett drömjobb för mig!

I helgen bakade jag verkligen hela helgen! Med andra ord en helt underbar helg! Jag och Mattias (Fredagskocken.se) skulle plåta 7 sorters kakor för Allt om mat hemma i matstudion på Rådmansö. Det blev flera småkakor, cupcakes och pajer. Vi dukade upp vid stranden och bryggan nedanför huset med ballonger, filtar och kuddar. Det blev riktigt mysigt och fina bilder! Reportaget kommer ut nästa sommar så det är ett tag kvar innan ni får recepten. Jag älskar att göra denna typen av jobb att få baka i massor och fylla upp ett helt bord med massa härliga bakverk, ett drömjobb för mig! ?

Vill ni baka redan idag kan ni baka dessa småkakorna med jordnötssmör!

kakor recept

Mattias och Helén Pe förbereder för bild!

cupcake recept

Jag kör slutfinishen på cupcaksen som är mina absoluta favoriter! Men de fyllda briocherna kommer tätt, tätt efter.

Vi fick invänta solen en hel del för att få sommarkänsla i bilderna!

kakor recept

Bakverkstan är i fullgång i matstudion!

kakor recept fredagskocken

kakor recept

kakor recept

0
9

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00