ANNONS

Läskande sommardrink!

/

sommardrink citrus

drink recept

En varm sommardag på terrassen blev jag så sugen på en god alkoholfri uppfriskande drink! Jag rev fram lite citrusfrukter ur kylen och hämtade mynta i trädgården och slog ihop en fräsch citrusdrink med mynta, lime, grapefrukt, tonic water och is! Den blev jättegod och jag kommer göra om den många gånger till! Vill man ha alkohol i är det bara att addera t.ex gin, vit rom eller liknande.

Citrus drink, recept

1 lime
0,5 röd grapefrukt
10 blad av mynta + till dekorering
Tonic water
is

  1. Muddla myntan och lime i ett glas eller en shaker. Sila av och häll i ett glas med is.
  2. Pressa en halv grapefrukt och häll i glaset. Fyll upp med tonic water.
  3. Dekorera med myntablad.
0
8

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00