ANNONS

Sojarostade valnötter!

/

rostade nötter

Dessa rostade nötter är så goda! Och så klart jättelätta att göra! Jag brukar använda dem till mina sallader och eller som nyttigt snacks! Väldigt användbara rostade nötter!

Du behöver dessa två ingredienser till de sojarostade nötterna.

• Valnötter
• Soja

Ta ett par dl valnötter och häll på lite soja, ca 1,5 msk och blanda runt. Lättast är med händerna tills de är helt täckta av soya. In i ugnen på en plåt i 175 grader i ca 15 min. Rör runt efter halva tiden. Om man vill kan man ha dem inne på eftervärmen några minuter också så de blir riktigt krunchiga, men de är lätta att bränna, så håll koll. Låt svalna.

sallad nötter

0
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00