Frukost tips!

pressad juice recept

juice frukost

Jag älskar frukost! Den här är både nyttig och god, om man gillar gröt. Jag gör på vanligt havregryn men man kan använda boveteflingor eller liknande också eller blanda lite. Något jag upptäckte  som var gott  att ha i var mandelmjöl, ja låter kanske konstigt men det blir liksom lite kornigt som mannagrynsgröt då.  I gröten ovan har jag 1 dl havregryn, 2 dl vatten, 1 krm salt, 0,5-1 msk cocosolja,  0,5 tsk mortlad kardemumma (kokas ihop)  och toppa sen med  granatäpple, banan, blåbär, linfrö och mjölk! Mumma!
Jag hade även juice till som jag pressade i juicecentrifugen.  Där i stoppade jag en rödbeta, en morot ett par cm ingefära och en liten blodapelsin.

  1. Julia skriver:

    Ser så gott och fräscht ut! Jag funderar på att skaffa en juicecentrifug men har svårt att välja.. vilken har du och är den bra? kram 🙂

    1. Hej! Det är fantastiskt gott med färskpressad juice! Jag har en Philips, den är super. På några sekunder har den rivit och pressat allt från mjuk apelsin till hård morot. Jag kunde inte sluta pressa när den var ny 😉 haha! Hoppas du hittar någon du blir nöjd med! Bästa, Cecilia!

  2. Julia skriver:

    Ser så gott och fräscht ut! Jag funderar på att skaffa en juicecentrifug men har svårt att välja.. vilken har du och är den bra? kram 🙂

    1. Hej! Det är fantastiskt gott med färskpressad juice! Jag har en Philips, den är super. På några sekunder har den rivit och pressat allt från mjuk apelsin till hård morot. Jag kunde inte sluta pressa när den var ny 😉 haha! Hoppas du hittar någon du blir nöjd med! Bästa, Cecilia!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..