ANNONS

Lyxig Fredagsdrink med granatäpple!

/

nyttig-smoothie-recept

nyttig juice smoothie drink

Nu får det vara nog med de gröna nyttiga juicerna och fram med en söt, fräsch fredagsjuice! Denna är söt och god men nyttig ändå, full med c vitamin och mycket antioxidanter. Men är man på lite busigt fredagshumör är det här en perfekt grund till en drink! ; )

GODING
Ingredienser till 1 glas färskpressad juice:
3 cm tjock skiva ananas
1/4 granatäpple (kärnorna)
1/2 apelsin
1/4 lime

Skär en tre cm tjock skiva från en hel ananas och skär bort skalet.  plocka ur kärnorna från granatäpplet (akta så det inte skvätter på kläderna) Skala limen och apelsinen och kör allt genom råkostcenrifugen.

0
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00