ANNONS

Veckans bakverk 7 – Kladdkaka

/
Kladdkaka i långpanna
Veckans bakverk 7 – Kladdkaka!

Hej fina bak-vänner!
Idag börjar Veckans bakverk – omgång nummer 7! Så roligt att detta rullar på så bra. Dock har jag haft en veckas uppehåll pga. tight schema. Är ute i god tid med att skriva detta inlägg nu då ni är många som blev besvikna på att det uteblev – precis som jag också blev. Men nu så! Denna vecka ska vi alltså baka mitt favoritbakverk – Kladdkaka. Välj fritt ur kategori Kladdkakor här på bloggen, eller baka en ur min bok kladdkakor deluxe. Jag vet, huuur ska vi kunna välja en av alla dessa goda? Men ni behöver inte välja bara en – baka flera om ni vill. Det finns givetvis ingen gräns på antal kladdkakor vi får baka. Sedan kommer jag att i vanlig ordning reposta samtliga av era bilder på min instagram på söndag. Så roligt!

Vi använder samma hashtag under alla omgångar av veckans bakverk! Alltså #veckansbakverk1. Många blev fundersamma om det inte skulle vara ”veckansbakverk6” förra gången iom att det var omgång nummer 6. Men jag tycker det är roligt om alla era bakverk från samtliga veckor hamnar under samma hashtag, så därför kör vi veckansbakverk1. Om inte ”Veckansbakverk” hade varit fullt av andra inlägg så hade jag såklart använt det ordet. Men nu var det upptaget så därför fick det bli en etta bakom.

Glöm inte att publicera era bilder på Instagram där ni taggar:

#veckansbakverk1 #bakamedfrida & @bakamedfrida

Ni hittar mig HÄR på instagram! 

Lycka till med veckans bakverk! Jag ser så mycket fram emot att få se era kladdkakor! ♥

3
9

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00