ANNONS

Veckans bakverk 5 – Fettisdagen

/
minisemlor3
Veckans bakverk 5 – Fettisdagen!

Hej fina bak-vänner!
Idag börjar Veckans bakverk – omgång nummer 5! Ja, tänk att det idag var fem veckor sedan som vi började baka ihop på detta vis. Det måste vara sant som de säger, att tiden går fort när vi har roligt. För visst är det roligt? Jag älskar veckans bakverk och jag vet att ni är många med mig som känner samma. Förra veckan var vi ett helt gäng som bakade Oreotryfflar! Och i vanlig ordning så repostade jag samtliga av era bilder på min instagram igår söndag. Så roligt!

Denna vecka ska vi baka valfri variant av allas vår älskade Semla. Passande visst? För imorgon är det ju faktiskt självaste Fettisdagen och det ska firas med bravur, det tycker i alla fall. Så jag tänker att vi alla får baka precis vad som helst – i semmelväg. Kanske en semmeltårtasemmelrulltårta, semmelnachos, friterad semmelmunk, croissantsemlasemmelcupcakes, semmelwhoopie eller en klassisk semla i miniformat? Eller kanske något helt nytt?

Vi använder samma hashtag under alla omgångar av veckans bakverk! Alltså #veckansbakverk1. Många blev fundersamma om det inte skulle vara ”veckansbakverk4” förra veckan iom att det var omgång nummer 3. Men jag tycker det är roligt om alla era bakverk från samtliga veckor hamnar under samma hashtag, så därför kör vi veckansbakverk1. Om inte ”Veckansbakverk” hade varit fullt av andra inlägg så hade jag såklart använt det ordet. Men nu var det upptaget så därför fick det bli en etta bakom.

Glöm inte att publicera era bilder på Instagram där ni taggar:

#veckansbakverk1 #bakamedfrida & @bakamedfrida

Ni hittar mig HÄR på instagram! 

Lycka till med veckans bakverk! Jag ser så mycket fram emot att få se era småkakor! ♥

0
7

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00