ANNONS

Aftonbladet – Härligt hemma

/

Kladdkakor Deluxe
Hej du fina! Jag tänkte bara kika in och visa er att det just nu finns ett magasin ute i butik där ni får ett par av recepten som kommer att finnas med i min bok Kladdkakor Deluxe. Ni får alltså ett smakprov, som en liten tjuvkik. Så himla roligt tycker jag att ni kan provbaka dessa recept redan nu. Och om ni sedan vill beställa boken så finner ni den hos Adlibris. Alla förhandsbeställda ex kommer jag att signera.
(reklam för min bakbok).

Kladdkakor Deluxe
Kolla vad smarriga dessa ser ut! Marmorerade kladdkakor med jordnötssmör.

Kladdkakor Deluxe
Och kladdkaka med Nutellamaräng. Denna är en favvo!

Kladdkakor Deluxe
Kladdkakeklubbor. SÅ roligt att servera kladdkaka på detta vis. Och inuti klubborna gömmer sig en överraskning i form av en godisbit.

Kladdkakor Deluxe
Och till sist men inte minst, en kladdis med Ferrero Rocher. Denna är SÅ god! Och så en liten intervju med mig. Bilden på mig vet jag dock inte vad det blev för fel på? Den är alldeles röd hela bilden. Som ett rött filter.. Måste blivit fel vid tidningstryck? Men men, det är inte hela världen. 🙂

Tidningen finner ni i de flesta matbutiker och på mackar.
Och glöm inte att beställa boken snarast för att få den signerad.
Stor kram!

0
23

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00