ANNONS

Veckans bakverk 10 – Småkakor

/
limecurdgrottor_med_marang4
Veckans bakverk 9 – Småkakor!

Hej fina bak-vänner!
Idag börjar Veckans bakverk – omgång nummer 10! Kul ju, visst? Och denna vecka ska vi baka småkakor. Valfri variant av småkakor – jag kommer att baka mina limecurdgrottor med maräng pga. så galet goda och jag är så himla sugen på dem sedan länge tillbaka! Du väljer fritt vad du vill baka! Bara det är småkakor i någon form. Sedan kommer jag att i vanlig ordning reposta samtliga av era bilder på min instagram under nästa måndag. Så roligt!

Glöm inte att publicera era bilder på Instagram där ni taggar:

#veckansbakverk1 #bakamedfrida & @bakamedfrida

Ni hittar mig HÄR på instagram! 

Lycka till med veckans bakverk! Jag ser så mycket fram emot att få se era Småkakor! ♥

0
7

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00