ANNONS

Veckans bakverk 8 – Påsk

/
Påskdessert
Veckans bakverk 8 – Påsk!

Hej fina bak-vänner!
Idag börjar Veckans bakverk – omgång nummer 8! Så roligt att detta rullar på så bra, visst? Jag är glad för att ni gillar detta, för det gör jag också. Och denna vecka ska vi baka något Påskigt. Du behöver såklart inte fira högtiden påsk för att vara med, för vi ska inte nödvändigtvis knåda kycklingar av sockerpasta (även om det ju är så fint?). Vi ska bara baka något fräscht och gott att mumsa på i helgen, påsk eller ej. Jag kommer att kalla det för Påsk iom att jag vet att ni är många som kommer att baka lite extra inför den kommande helgen. Välj fritt vad du vill baka som du känner är lite vårigt och ”påskigt”. Sedan kommer jag att i vanlig ordning reposta samtliga av era bilder på min instagram på söndag. Så roligt!

Glöm inte att publicera era bilder på Instagram där ni taggar:

#veckansbakverk1 #bakamedfrida & @bakamedfrida

Ni hittar mig HÄR på instagram! 

Lycka till med veckans bakverk! Jag ser så mycket fram emot att få se era påskbakverk! ♥

0
16

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00