Min nya bakbok

Reklam för min bakbok Baka i långpanna deluxe

hallongrottor22838_VAL
pavlova
19100_Frida_0925_blabar_31524
Foto: Helen Pé

Köp boken här.

Min nya bakbok Baka i långpanna deluxe har tagits emot med enormt mycket värme och kärlek av er som köpt den. Det gör mig så glad i hjärtat. Det är otroligt häftigt att se er få hem boken som jag tillsammans med hela teamet jobbat hårt med under en lång tid. SÅ himla häftigt verkligen, jag får nypa mig i armen. Den ligger på topplistor på boksajter och listor. Vill tacka så hjärtligt, det är verkligen speciellt för mig.

Boken innehåller hela 49 recept på härliga bakverk som alla bakas i långpanna. Allt mellan småkakor, mjuka kakor, våningstårtor och rulltårtor till kondisbitar, chokladbollar, biskvier, marängtårtor och godis. Jamen ALLT verkligen. En bok för alla tillfällen. Perfekt till kalas och fikastunder i sommar när vi firar med hela släkten. För vet ni? Bakverken räcker ju till många när de bakas i långpanna. Underbart ju! ♥

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..