Veckans bakverk 6 – Bröd

kalljasta_frallor_kikartor4
Veckans bakverk 6 – Bröd!

Hej fina bak-vänner!
Idag börjar Veckans bakverk – omgång nummer 6! Så roligt att detta rullar på så bra. Dock har jag haft en veckas uppehåll pga. teknikstrul i början av veckan. Är ute i god tid med att skriva detta inlägg nu då ni är många som blev besvikna på att det uteblev – precis som jag också blev. Men nu så! Denna vecka ska vi alltså baka bröd. Välj fritt ur kategori bröd här på bloggen. De allra mest populära bröden brukar vara de som är kalljästa, med all rätt om ni frågar mig.Och i vanlig ordning så repostar jag samtliga av era bilder på min instagram på söndag. Så roligt!

Vi använder samma hashtag under alla omgångar av veckans bakverk! Alltså #veckansbakverk1. Många blev fundersamma om det inte skulle vara ”veckansbakverk5” förra veckan iom att det var omgång nummer 5. Men jag tycker det är roligt om alla era bakverk från samtliga veckor hamnar under samma hashtag, så därför kör vi veckansbakverk1. Om inte ”Veckansbakverk” hade varit fullt av andra inlägg så hade jag såklart använt det ordet. Men nu var det upptaget så därför fick det bli en etta bakom.

 

Glöm inte att publicera era bilder på Instagram där ni taggar:

#veckansbakverk1 #bakamedfrida & @bakamedfrida

Ni hittar mig HÄR på instagram! 

Lycka till med veckans bakverk! Jag ser så mycket fram emot att få se era småkakor! ♥

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..