ANNONS

Kladdkakor Deluxe – Nu endast 109 kr!

/

 Detta inlägg innehåller reklam för min egen bakbok.

Kladdkakor deluxe
Nu mina vänner vill jag berätta något kul för er alla som längtat efter att få köpa min bok till ett rabatterat pris! Det är nämligen så att den just nu säljs för endast här för att köpa boken!

Köp Kladdkakor deluxe för endast 109 kr här! 

kladdkakedipp
I boken finner ni över 40 galet härliga recept på smarriga Kladdkakor extra allt. De är enkla att baka, blir sådär härligt kladdiga och har stor variation i både smak, utseende och ingredienslista. Ingen kaka är den andre lik. Detta som ni ser här ovan är en Kladdkakedip, alltså en dip som du serverar till frukt och bär. Denna dip smakar verkligen kladdkaka rakt igenom.

Snickerskladdkaka
Eller varför inte en Snickerskladdkaka? Denna är SÅ god och helt klart en av mina solklara favoriter. Om jag nu måste välja… 🙂

Citronkladdkaka Maräng
En till solklar favvo är denna citronkladdkaka med bränd maräng. Denna funkar ALLTID. Alla som jag bjudit på denna citronkladdis fullkomligt älskar den. När jag har serverat denna och en chokladkladdkaka på boksignering så är det citronkladdkakan som gått åt först. Så kul tycker jag.

Chokladbollskladdkaka
Och så en galet god Chokladbollskladdkaka!

Dessa kladdkakor bland många fler finner ni alltså i kladdkakor deluxe. Boken för dig som älskar kladdkakor i alla dess former. ♥

0
20

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00