ANNONS

Kladdkakor Deluxe – Boken för dig som älskar kladdkaka

/

Frida skattberg
Inlägget innehåller reklamlänkar och reklam för min egen Bakbok. 

Köp Kladdkakor Deluxe här!

Kladdkakor deluxe! Ni vet, min första bakbok som jag gav ut på min födesedag i september förra året. 26e för att vara exakt. Den har sålt i hur många exemplar som helst. Blir lika chockad varje gång jag kollar statistiken. Lika chockad och GLAD. Får bilder dagligen på boken som ni har ställt i hyllan i era hem. Och får många meddelanden varje dag där ni skriver något fint om boken. Ni är verkligen så himla fantastiska och ni gör mig glad i hjärtat. Tusen tack och en bamsekram till varenda en av er. ♥

Jag hoppas att du också vill köpa hem boken för att sedan frossa i massa härliga kladdkakor! Här köper du den!

0
3

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00