Livebaka med Frida varje onsdag och söndag

Hej fina ni! Idag tänkte jag berätta för er om mitt Livebak som jag skrivit om som hastigast i något inlägg tidigare. Jag har nämligen bestämt mig för att numera inte bara köra Livebakning en- utan två gånger i veckan!

Livebaka med Frida på instagram varje onsdag & söndag kl: 19.00!

Så, varje onsdag och varje söndag klockan 19.00 sätter jag igång min kamera och ställer mig framför den med bunkar, vispar och ingredienser. Sedan står ni kanske hemma i ert kök redo att baka samma bakverk samtidigt som mig, eller så kanske ni bara är med och kikar på när jag bakar. Jag har även tävlingar under mina livebak, tävlingar som pågår under den stunden som vi bakar tillsammans. En gång i veckan tävlar jag ut de bakverk som jag bakar framför kameran till en av er som är med under sändningen. Ni behöver inte baka för att vara med att tävla- utan endast vara med och kika.

Här ser ni tre screen shots som min make tog i farten igår när jag bakade live på instagram. Jag tävlade ut min bakbok och bakade mcdonaldsmuffins.
Jag har räknat till att vi var över 60 personer som bakade tillsammans och jag fick se alla muffins efter sändning när ni skickade bilder till mig. Det är SÅ himla roligt! Så roligt att vi är så många som bakar tillsammans. Och så var ni totalt 12.000 personer inne under den timmen som jag hade livesändning. När min make tog dessa bilder så var vi över 900 inne samtidigt, det kan ni se uppe i högra hörnet på bilderna. Häftigt va?
Jag tycker verkligen att det är min jobbveckas höjdpunkter.

Så, jag hoppas att ni kommer att vara med och baka tillsammans med mig framöver! Jag delar onsdagsrecepten på måndagar och söndagsrecepten på fredagar, två dagar innan så att ni hinner köpa hem ingredienser om ni behöver det. Detta delar jag på Instagram, så glöm inte att följa mig där!

Berätta gärna vad du öskar att vi ska baka tillsammans framöver! Skriv också dina tankar och åsikter om du har några sådana. Stor kram! ♥

Missa inte att följa mig bakom kulisserna på Instagram & Facebook. ♥