ANNONS

Boksignering

/

Hej fina ni! Hoppas att ni mår bra såhär dan före dopparedan och allt. Tänk vad tiden springer iväg. ❤️

Igår var jag på Wessman & Petterssons bokhandel i Visby för att signera böcker. Det var så himla kul att få träffa några av er. Ni är verkligen så fina. Jag bjöd även på två olika sorters kladdkaka ut boken. En vanlig bas och så citronkladdkakan. Citronkladdkakan blev oerhört populär. Så roligt när det uppskattas! Denna signering var mitt allra sista jobbuppdrag för i år. Så himla konstigt känsla! Inge mer stress och press. Nu ska jag bara jobba med blogg och mina kanaler när känslan infinner sig.

Nu ska jag tassa in i köket för att baka lite innan vi ska åka mot färjan. Vi åker till fastlandet i eftermiddag för att fira jul med familjen. Ska bli himla mysigt!

Ha en underbar dag idag. Stressa inte ihjäl er. Stor kram.

0
15

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00