Livebaka med mig varje söndag

Frida Skattberg
Hej du fina! Hoppas att du mår bra. ♥

Jag mår bra och jag har någonting SÅ himla roligt att berätta för er..

På söndag den 16/12-18 börjar äntligen mitt LIVEBAK på instagram. Jag vet att ni har längtat som tokar! Och det har jag också, det har bara varit svårt att få ihop tiden till allt jag vill göra.

Inte nog med att vi ska baka tillsammans varje söndag så har ni även chans att få hem det jag bakar i livesändningen! Alltså ni hör ju så ljuvligt?

Alla som är med och kollar och kommenterar under livebaket har alltså chansen att få hem en låda med mina bakverk på posten. Så en gång i veckan kommer jag att skicka ut bakverk/godis till någon/några av er! Det ska bli så himla roligt.

Jag livebakade tillsammans med Fazer (en av mina samarbetspartners) i lördags (nästa är på Torsdag) och sändningen låg på livetoppen hela tiden. Så roligt med ett sådant högt tryck. Ni är verkligen bäst!

Jag berättade detta för er på instagram för ett par dagar sedan och ni blev så himla glada och peppade! OJ så roligt! Hoppas att ni vill vara med på detta. Nu kör vi!

Om ni har några önskemål på vad jag ska baka i livesändningarna så är det bara att maila mig eller skriva en kommentar här, eller ett DM på instagram! 

Ha en strålande fin måndag, mina vänner! Stor kram.♥

  1. Josefin skriver:

    Kommer liven sparas?
    Har träning söndagar 18 så hade varit roligt å se det i efterhand iallafall tanke på att jag missar det

  2. Kathy skriver:

    Åh jag längtar!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..