ANNONS

Julsignering – Kladdkakor deluxe

/

Frida Skattberg
Reklam för min bakbok:

JULSIGNERING AV MIN BAKBOK! BESTÄLL DEN HÄR ♥

Hej fina ni!
Som ni vet så ska jag signera böcker inför jul. SÅ kul! Boken säljer bra och ni är många som verkar älska den. Det gör mig glad i hjärtat! Och nu kan ni alltså köpa boken antingen till er själva- eller till någon ni håller kär och då få den signerad av mig! En liten julhälsning alltså, hur kul? 🙂

Detta sker hos Bokus och det är bara under en kort period som ni kan beställa signerade böcker – SISTA DAGARNA NU!
Så skynda att fynda! Nu kostar boken endast 149 kr inklusive frakt. Boken skickas hem i början av december, och det är för att jag ska signera alla beställda böcker i slutet av november, men ni hinner få hem dem ett par veckor innan jul. Här nedan ser ni ett par av kakorna som finns i boken:

Snickerskladdkaka
Chokladbollskladdkaka
Citronkladdkaka Maräng
kladdkakedipp
Dom vackra bilderna har fotograf Helen Pé tagit. Så galet fina. ♥

1
19

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00