Julbaka med mig på Youtube

Hej ni fina!
Vet ni? Jag är tillbaka på Youtube!

Alltså som ni tjatat och som jag längtat. Detta är ju bara så himla roligt. Jag älskar att filma till Youtube, och nu inför jul har jag bestämt mig att ha en Julserie på min kanal där jag julbakar en himla massa gott, med start i söndags. Första filmen filmades i söndags morse och publicerades samma dag på min kanal. Jag hoppas att ni ska gilla det och att ni prenumererar på kanalen, för det kommer att bli en massa julbak nu framöver. Nästa film dyker upp redan på torsdag!

Om ni önskar något särskilt som jag ska baka så får ni gärna skriva det här i kommentarsfältet. 🙂

Stor kram! ♥

 1. Zandra skriver:

  En smulpaj med hallon och saffran kanske

 2. Hanna skriver:

  Åh så himla roligt att du äntligen börjat spela in på youtube igen!!
  Satt och kollade igenom alla dina gamla inlägg på youtube igår.
  Så bra verkligen!!
  Skulle vilja ge några önskemål på vad du kan spela in video på:
  Pannkakor
  Hallon lakrits glass
  Jul Cheescake
  Snittar/små rätter till jul

  Älskar din blogg och dina recept!! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..