ANNONS

Efter tio med Malou

/

Malou_efter_tio
(inlägget innehåller reklam för min Bakbok)
Hej
ni fina!
Jag sitter just nu hemma vid skrivbordet och jobbar undan en massa som jag har missat den senaste tiden. Jag har rest en del under de senaste veckorna, och igår var jag i TV4-studion hela dagen för att gästa Malou efter tio.
Programmet spelades in igår och sänds precis nu på TV. Jag är med i rutan kl 11.42, och då blir det provsmakning av mina kladdkakor med Malou.

Malou_efter_tio2
Malou_efter_tio1
Jag blev inbjudet till programmet för att prata om- och bjuda på kladdkakor ur min Bakbok Kladdkakor Deluxe. Och det var så himla roligt! Nya erfarenheter och möten med fina människor.

Malou_efter_tio7
Rullar in med vagnen i studion. Fylld med godsaker.. 🙂

Malou_efter_tio3
Malou_efter_tio5

Köp boken här – nu på extrapris!  

Malou_efter_tio4
Så fort programmet var färdigt så bara rasade det in folk från redaktionen i studion. Kladdkakorna gick som smör! Det gjorde mig verkligen sådär hjärteglad. Favoriterna var Citronkladdkakan och Snickerskladdkakan. Så gjorde jag även Kladdkakebollar med godisgömma, kladdkaka med jordnötstosca och kladdkakedip. Kul när mina bakverk blir så uppskattade. Det är ju det som är det fina med att baka – att det gläder andra.

Tack fina Malou och gänget på redaktionen för att jag fick komma och bjuda er på lite god Kladdkaka. ♥

0
31

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00