TÄVLING – Vinn min bakbok

Frida skattberg
(Detta inlägg är i samarbete med mig själv).

Imorgon 25/9 släpps min bakbok. Och jag är SÅ himla spänd inför släppet och känner sådant pirr i magen. Och då tänkte jag att vad skulle inte passa bättre än att en liten tävling där ni kan tävla om min bok? Så vi kör en tävling för att fira boken lite, det blir kul!

TÄVLING! 

Nu tävlar jag ut 5 exemplar av min bok Kladdkakor Deluxe – med personliga hälsningar.

För att tävla:
Motivera i kommentarsfältet varför du vill vinna en bok.

Tävlingen avslutas imorgon tisdag 25/9 kl 23.00 och de 5 vinnarna som får en varsin bok meddelas kort därefter via mail (så glöm ej att uppge mailadress – endast jag som ser den).

Kladdkakor deluxe
Lycka till!  ♥

 1. Helena skriver:

  Skulle vilja vinna ett exemplar åt min 13åriga dotter Hilda. Hon skickar dina recept och inlägg från Insta och hon älskar att baka.

 2. Jag önskar så att jag vann denna boken. Efter att mått dåligt en längre tid, så hittade jag dina recept. Och började baka igen. Och den glädjen det är att baka och få bjuda andra på dina goda recept. Tack. Du är otroligt duktig. Mvh Paula Lindqvist

 3. Jag skulle bli så glad om jag vore den som skulle vinna då jag går igenom en jobbig period med ångest och jag använder bakning som terapi! Och så älskar jag även kladdkaka och brownies, jag är uppväxt i USA så brownies är ett av det bästa jag vet

 4. Bakning de e livet de!!
  Å vinna din härliga bakbok.. vore superhärligt för en bakälskare som mig. Så hoppas på tur

 5. Hanna skriver:

  Kladdkaka är det absolut godaste bakverket jag vet. Så jag skulle bli överlycklig av att vinna din bok

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..