ANNONS

Att signera 3000 böcker på 7 timmar

/

Hej ni fina! Hoppas att allt är bra med er.
Jag har legat hemma i soffan i dagarna två med afte och feber. Efter att vi kom hem från Grekland så sov vi några timmar på ett hotell innan vi begav oss mot Bonniers boklager där signering väntade. Jag signerade alla 3000 exemplar på 7 timmar. Ingen förstod hur det var möjligt, inte jag heller. Men det gick! SÅ häftig känsla!! Och än så länge finns en chans för er att köpa ett signerat exemplar. Det finns inte många kvar nu, så skynda på om ni vill ha en bok med mitt kladd.. 🙂

(adlink)

Här kan ni köpa boken!! 

Kladdkakor Deluxe
Kladdkakor Deluxe
Kladdkakor Deluxe
Böckerna kom in på pallar och så var det Robert och en tjej som jobbade på lagret som heter Emeli som liksom vek upp böckerna och lade dem i högar om 5 exemplar så att jag enkelt skulle kunna signera. Det var så smidigt och vi var ett otroligt bra team den dagen! Känslan av att skriva sitt eget namn tre tusen gånger var konstig. Men oj så fint och så stort det kändes. Jag är verkligen så tacksam för alla er som beställt boken! Och till er har jag en GLAD nyhet!! Boken släpps tidigare och kommer att gå att köpa redan på tisdag 25/9. Wihoo! SÅ kul! 🙂

Kladdkakor Deluxe
Igår tog jag tag i lite jobb och åkte iväg för att posta böcker till mina kollegor. Ska bli så roligt att höra vad ni alla tycker om boken. ♥

Jag är nu tillbaka på jobbet igen. Det var två välbehövliga dagar i vila kan jag säga. Nu är det verkligen full fart igen! Stor kram till er. Vi hörs lite senare med ett smarrigt recept. ♥

1
18

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00