ANNONS

Kvällens stund på stranden

/

Frida Skattberg
Ikväll har jag suttit nere på stranden med min bok i handen. Jag har läst den, noga men lättsamt. Det var den finaste stunden på länge och jag kände någonstans att jag behövde precis just det. Att sitta på stranden med min egen bok och bara andas. Jag har haft min bok hemma nu i snart 3 månader och det har inte gått en enda dag utan att jag kikat lite i boken. Jag älskar den. Inte bara för att det är en bok, eller för alla fantastiska recept med bilder. Utan snarare för att jag fysiskt kan sitta och hålla i min barndomsdröm. Att ge ut en bok har jag drömt om sedan barnsben, och nu sitter jag med min egen bok i handen. Det är så fantastiskt fint. Jag är så tacksam och ödmjuk inför livet.

Frida Skattberg
Drömmar slår in när man jobbar stenhårt för att uppfylla dem. Och det gör jag. Varje dag jobbar jag mot mina drömmar och denna höst ser ut att bli en riktig dröm-höst. Tack livet för det.

Och tack till alla er som beställer- och skriver att ni längtar efter boken.
Ni är fantastiska. ♥

0
36

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00